Een bruine trui breien. Kindertrui breien, patroon voor beginners 2019-01-14

Een bruine trui breien Rating: 9,5/10 398 reviews

swissmobilitysolutions.com

een bruine trui breien

Brei door tot de lengte van de mouw 30,5 33, 35,5, 38 centimeter is, eindigend aan de verkeerde kant. Niks geen rimpels, niks geen vouwen, net zo glad als bij ons trouwen. Zij verzamelen en verhandelen continu data van je. Lees dan vooral verder, laat je inspireren en ontdek de leukste en hipste truien van komend seizoen. Met name in donkerdere sferen zoals bij het uitgaansleven en met gezellige vrienden en familie avondjes steel je zonder twijfel de show. Breien Als de steken op je naald zitten, kun je van start gaan.

Next

Een trui breien: hoe doe je dat? Tips >>

een bruine trui breien

Kant nu aan weerskanten voor de mouwkop, elke 2e nld: 1 keer 4, 2 keer 5 6-6-6 , 2 keer 7 7-7-8 en 1 keer 9 st af. Je kan het met verschillende steken breien, zodat je verschillende patroontjes kan breien met dit zelfde patroon. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Iedereen breit op zijn eigen manier en daardoor kan een proeflapje wel eens afwijken van de stekenverhouding van het patroon. Aan elkaar zetten Het begin en het einde van de draad zul je sowieso moeten wegwerken of afhechten.


Next

Streep Trui Breien

een bruine trui breien

Werk aan de Winkel 19. Bohus heeft zijn deuren gesloten in 1969, maar is tot heden een begrip gebleven. Je kan ook restjes verwerken. Meet nauwkeurig het aantal steken voor 10 cm breed, en het aantal rijen voor 10 cm hoog. Schitterende kleuren van diep grijs tot fel groen en uiteraard naturel. Brei elk deel apart verder.


Next

Hoe brei ik een babytruitje?

een bruine trui breien

Uit de bilnaad gieren 30. Kant aan beide zijden 5 steken af — je houdt nu 48 52, 56, 60 steken over. Nog een tip : bij de zeeman verkopen ze schitterende wol voor Bernadettes. Tel nu je steken voor 10 cm. Een fax uit Darmstadt ontvangen 34. Wat normaal gesproken alleen maar zal vloeken, is met kerst helemaal hot en iedereen wilt er een. Je vindt breinaalden met een knop en dat zijn vaak ook de meest gebruikte.

Next

Kindertrui breien, patroon voor beginners

een bruine trui breien

Een trui breien is door de gebruikte technieken vaak niet geschikt voor absolute beginners. Dit geldt echter niet voor alles, maar in dit geval wel. Begin : het is erg belangrijk om een goed proeflapje te breien. Zet de mouwen aan de panden. Kant aan de hals nog 2 x 3 st. Kant soepel in boordsteek af.

Next

Trui Breien

een bruine trui breien

De moet erg klein zijn, dus 30 x 40 of 36 x 48! Trek een bijpassende zwarte of rode broek aan en je bent, met een knipoog, bijna niet meer van echt te onderscheiden. Herhaal de meerdering in elke 8 e rij 0 8, 8, 9 keer en in elke 10 e rij 5 0 ,0, 0 keer m. Je kunt breien met rechte steken, met averechte steken of met een combinatie van beide: de tricotsteek. Hoe kan het ook anders dan dat Pokemon ook de kerst veroverd van dit jaar. Hier beneden zie je een aantal verschillende kersttruien afgebeeld, laat je inspireren en lees gauw verder om nog veel meer te ontdekken! Je kan mohair draden mengen, brei je met 2, 3 of zelfs 4 draden, dan kan je spelen met de kleuren. Je kunt dus elk garen kiezen, dat geschikt is voor naald 4,5, als je maar zorgt dat je een totale looplengte van ongeveer 550 a 800 meter hebt.

Next

Poepen

een bruine trui breien

Effe mijn rug uit drukken 44. Hoe dan ook roept een zelf gebreide wollen trui bij iedereen herinneren op. Verder kunnen op deze manier tafelkleden e. Een brede verscheidenheid aan bruine trui breien-opties zijn voor u beschikbaar, zoals maken- to- order, oem de dienst en in- voorraad items. Perfect voor families, vrienden en koppels. De belangrijkste leverancierslanden zijn China vasteland , pakistan en kalkoen, die respectievelijk 95%, 1% en 1% voorzien van bruine trui breien. De bernadette trui is een super succes! Je hebt er ongeveer 4 à 5 nodig.

Next

Kersttrui kopen, breien of je trui versieren? Laat je inspireren

een bruine trui breien

Daarom werd er voor de vrouwen een bron van inkomsten gezocht. Hier beneden zie je een aantal van deze grappige kersttruien voorbijkomen, maar lees vooral verder om te kijken welke grappige truien onze top 10 bereikt hebben! Afwerking: Neem de steken voor de hals op en brei 4 nld in boordsteek. De wol is enigszins gemeleerd. Een trui breien is zeker niet moeilijk: je moet er enkel wat tijd voor vrijmaken. Ga door in het streeppatroon tot een lengte van 30,5 33, 35,5, 38 centimeter. Brei tot de eerste raglanmarkeerder, zet de steken voor de mouw op een houder. Heb jij de meest foute trui? Wil je graag als elfje de deur uit dit jaar, maar is de kleurrijke trui op plek 9 niks voor jou? Deze boord zal wat opkrullen en de ruimte rond je hals wat dichter maken.


Next

Bruine Gabba trui navy voor mannen

een bruine trui breien

De keuze tussen rondbreinaald of 4 5 pennen is afhankelijk van de diameter en dus het aantal steken van het breiwerk dat wordt gemaakt. In ieder geval voor een vest, en aan de achterkant is het patroon gecentreerd, dus in het midden van de achterkant. In dit artikel vind je een eenvoudig patroon voor een hippe dames trui. Neem met naalden 3 zonder knop of gebruik een rondbreinaald rond de hals ± 112-116-120-124-128 steken op. Dan is het breien van een trui waarschijnlijk echt iets voor jou. Deze breiwol is een zgn. Marion is zo vriendelijk geweest om het patroon op papier te zetten en een duidelijk brei beschrijving vind u hier onder.

Next