Filadelfia gemeente zwaagwesteinde. Filadelfia Gemeente 2019-02-01

Filadelfia gemeente zwaagwesteinde Rating: 8,1/10 1410 reviews

swissmobilitysolutions.com pinkstergemeente filadelfia

filadelfia gemeente zwaagwesteinde

Een mooie manier om samen toe te leven naar het Kerstfeest! Zoals alle kerken is het belangrijkste doel van Kerkgenootschap Filadelfia de prediking van de Bijbel, het Woord van God, met daarbij ingesloten het Evangelie van Jezus Christus. In deze tijd van latente oorlogsdreiging was er volgens hem blijkbaar verhoogde interesse voor Van der Groe's negatieve profetisme. Er wordt bijvoorbeeld in de diensten gebruik gemaakt van moderne zang en muziek, video, praktische thema's. Tussen de kerkdiensten middagdienst start dit keer om 13:30! Goeie manier om een dag te beginnen. Gelachen, serieus en God showed up.


Next

Filadelfia gem.

filadelfia gemeente zwaagwesteinde

Piet Adema is de huidige partijvoorzitter van de Christen Unie. Terugblik op de praiseavond - Filadelfia Gemeente de Westereen Afgelopen zondagavond hebben we weer een knallende Praise avond gehad in de Filadelfia gemeente. Vandaag eerst ontbeten in Drachten in een kerk. In wordt een nieuwe, in klassieke stijl gebouwde kerk geopend, ter vervanging van de oude houten kerk uit. De gemeente leeft in de hoop gegrond op Gods Woord dat er nog een herstel komt van Gods kerk op aarde, onder het Koningschap van Christus. We hoeven alleen maar te geloven.


Next

JesusTalk

filadelfia gemeente zwaagwesteinde

Dankzij de financiële bijdrage van onze adverteerders kunnen wij de site tot tenminste juli 2020 actief houden en zijn zolang alle reportages als archief te bekijken. Afscheid Corrie en Alisia - Filadelfia Gemeente de Westereen Op woensdagavond komt het muziek team bij elkaar om te oefenen voor de zondagsdienst. Vet korps speelde en band was cool. Maar geen hagepreek, dus buiten, want het was buitengewoon slecht weer. U kunt George vragen te spreken bij uw jeugdkerk, zondagmorgensamenkomst, thema-avond, tieneravond of jeugdweekend. Dit doen wij door wekelijks kerkdiensten en gebedsbijeenkomsten te houden en door doordeweeks in kleine groepen bij elkaar te komen bij mensen thuis. Het geven van een workshop is ook een mogelijkheid.

Next

swissmobilitysolutions.com : Filadelfia Gemeente Zwaagwesteinde

filadelfia gemeente zwaagwesteinde

Daardoor krijg je wijsheid, vertrouwen, genade, liefde, kracht en mag je staan op Zijn vergeving. Deze oproep is gericht aan jou! We mogen onze zonden, vragen en verdriet voor Hem neerleggen. This domain creation date on 0001-01-01. Vaak heb je niet veel energie over om te bedenken hoe je de adventsweken met je gezin kunt invullen. Als er geen alt-tag, zoekmachine niets uit het beeld te begrijpen. In deze dagen wordt het kerkje nog door circa 100 mensen bezocht. Op 16 februari overlijdt Den Hartog.


Next

Filadelfia Gemeente De Westereen, Suder Stasjonsstrjitte 16, Zwaagwesteinde (2019)

filadelfia gemeente zwaagwesteinde

Visie en leiderschap in de gemeente, preken online, Preken, luisteren, Online preken, Dienst gemist, Filadelfia Gemeente de Westereen, Kerkdienst gemist, mp3, Preken Online, Evangelische preken, gemiste kerkdiensten, audio preken Verbouwing Trochgong - Filadelfia Gemeente de Westereen Update 4 De klushelden van de Trochgong. Tevens was het deze avond de laatste keer voor Corrie Frieling als zangleidster en Alisia als Pianiste. Alles staat en valt met het Evangelie waaruit we mogen leven, en wat we mogen doorgeven en ontvangen. Anderhalve week later, de avond voordat hij de trouwdienst zou leiden van de dochter van Den Hartog, overlijdt hij. Donderdag 18 februari hebben we gezamenlijk besloten om de Trochgong te gaan verbouwen en zaterdag 20 februari was het dan al zo ver. Andere verstandig dit zal uw website een negatieve invloed.

Next

CGK Zwaagwesteinde / de Westereen, Noarder stasjonsstrjitte 31, Zwaagwesteinde (2019)

filadelfia gemeente zwaagwesteinde

De echte klussers van de gemeente zijn begonnen met het gereedmaken van de fundering. Via de onderstaande link een korte impressie. Doelstelling Kerkgenootschap Filadelfia is opgericht op 22 mei 1933. Tijdens deze avonden zijn we via de Live Stream verbonden met de mensen die ni. Men zag bijvoorbeeld een toenemende wereldgelijkvormigheid en verharding onder Gods oordelen.


Next

swissmobilitysolutions.com

filadelfia gemeente zwaagwesteinde

Dan nemen wij dit graag eventueel tegen een klein prijsje van u over! Het betekende een gevoelige, gestadige achteruitgang van de werking van Gods Geest, vergeleken met een vroegere, betere tijd. Meegewerkt met een praisedienst in de vrije baptisten gemeente in Dokkum. We hebben een bijzondere Vader. Anno is het gebouw één van de bezienswaardigheden in Culemborg. Sietske Rustenburg-van de Poppe vertelde hier boeiend over, en benadrukte ook vooral de troost die er is bij God, die er is en altijd zal zijn. Ben je zoekende of heb je het al gevonden, weet je veel of twijfel je aan alles, hoor je bij een kerk of niet, je bent welkom! Ik heb proberen te laten zien, dat het in mijn werk, als godsdienst docent, cruciaal is te vertrouwen op God. Ben je zoekende of heb je het al gevonden, weet je veel of twijfel je aan alles, hoor je bij een kerk of niet, je bent welkom bij de Alphacursus! U kunt jongeren helpen hun geloof praktisch uit te leven door een bedrag aan de stichting JesusTalk te doneren.

Next

Pinkstergemeente Filadelfia

filadelfia gemeente zwaagwesteinde

Dit was zijn laatste preek. Het kerkgenootschap is ontstaan uit een huisgemeente. Een uitnodiging om te komen spreken is altijd weer een feest en een voorrecht. Het is heel belangrijk om foto's te gebruiken op uw website om de belangrijkste concepten van uw website. Daarom helpt 'Geloof in het gezin' met een kant-en-klaar programma. Er is een overblijfsel; zo gelooft men, eveneens verspreid over alle kerken, omdat Gods Woord in 6:13 hoop geeft op een overblijfsel waar ook Van der Groe op wees. Aan het einde van de dienst zongen ze een prachtig zegenlied.


Next