Ik heb geen vrienden meer. Even hart luchten: (bijna) geen vriendinnen meer : 2019-02-27

Ik heb geen vrienden meer Rating: 4,9/10 1737 reviews

Ik heb geen vrienden en daar ben ik blij om!

ik heb geen vrienden meer

Mensen in mijn omgeving uitgezonderd van wat familieleden vinden mij maar een rare. Zo haalde ik bijvoorbeeld mijn diploma op in mijn eentje, er was niemand behalve een paar medestudenten, dat zijn moeilijke momenten. Waarom ze mij toch altijd moesten hebben, ik heb geen idee. Ik ben nogal kritisch en pap niet met iedereen aan. Zie je dit niet als een oplossing of lukt het je niet, praat dan eens met iemand die je vertrouwt. Dat heb je goed bescheven. Het is waar dat dit op een dag voorbij zal zijn en dat een van de twee als eerste zal gaan, maar probeer van dag tot dag te leven.

Next

Ik heb geen (echte) vrienden

ik heb geen vrienden meer

Dat gaat na een aantal jaar tegenstaan. Ik besefte namelijk niet alleen dat mijn vrienden me niet inspireerde, ik besefte ook dat mijn vrienden me ongelofelijk en onnodig veel energie kostte. Achteraf gezien had ik beter kunnen zeggen hoe ik me voelde dan met een excuus af te komen. Er zijn altijd wel een paar bij die je vriendschapsverzoek zullen accepteren. Mijn ervaring is ook dat je na de middelbare school alleen met mensen bevriend raakt met wie je in dezelfde fase zit. Worden er activiteiten door de kerk georganiseerd waar je eens aan zou kunnen deelnemen? Ik vraag hulp want zo kan ik niet. Zou er niet teveel energie in steken.

Next

Geen zin meer in vrienden en familie

ik heb geen vrienden meer

Ik vind het best jammer maar i guess dat het zo is nu. En wat ik kan doen om bij een groep te horen met wie ik ook eens uit kan gaan? Zoals ik al schreef, het is moeilijk te beoordelen zo van een afstandje. Ik vind het heerlijk om alleen te zijn. Bij een vereniging aansluiten, heel gezellig, maar buiten de vereniging om kwam er niets. En net als jij ben ik graag alleen.

Next

Geen zin meer in vrienden en familie

ik heb geen vrienden meer

Oh en soms wel ik gewoon even mezelf zijn, niet alleen maar mama. De cursus bestaat uit zes online lessen waarin theorie, tips en opdrachten aan bod komen. Ik voel me nu ook vaak eenzaam en wou dat ik gewoon veel vriendinnen hadden die tenminste ook met me willen afspreken. Dat zijn gedachten die best wel eens niet waar kunnen zijn. Je geeft zelf aan best wel verlegen en onzeker te zijn. Dan ben je zo krampachtig bezig dat je mensen zult afschrikken.

Next

Ik heb geen vrienden

ik heb geen vrienden meer

Verder heb ik ook goede vrienden over gehouden aan bokt, meng je eens in een huiskamertopic over een onderwerp wat je aanspreekt of ga mee naar een meeting in je buurt En als je het aandurft, als je alleen naar een kroeg oid gaat raak je vanzelf aan de praat met anderen! Dus als deze mensen er niet meer zijn ben ik helemaal alleen. Probeer toch actie te ondernemen, want de aanhouder wint. Kies wel alleen klasgenoten die jou aardig lijken en die ook aardig tegen jou doen. Want wat is er gezonder dan ook eens met een vriend of vriendin een keer iets leuks te doen, en eens niet met je vaste partner. Maar wees niet bang, ik blijf op afstand! Anoniem, 06-11-2014 16:36 23 Het is ook zo dat bij mensen, altijd iemand anders 'een streepje voor heeft' op mij of belangrijker is voor die personen dan ik. Ik hoop dat ik je hier een beetje mee heb geholpen. Ben je iemand die altijd maar binnen zit te gamen of te lezen, besef dan dat je zelf ook kansen laat liggen om vrienden te vinden.

Next

Eenzaam, geen vrienden. Hoe vind ik ze? • swissmobilitysolutions.com

ik heb geen vrienden meer

Aan de andere kant ben ik s avonds zo moe dat ik niet veel energie meer over heb om iemand te bellen of zo. Sommige mensen zijn gewoon wat huiselijker. Op school heb ik wel vrienden maar in het weekend heb ik niemand om mee te praten. Bovendien is zijn wereldje ook zo klein, het wordt zo beperkt zonder input van buitenaf behalve facebook en de computer in het algemeen Wel herkenning dus, geen oplossing. Dat betekent niet dat je elkaar in een vriendschap niet kunt steunen in slechte tijden, integendeel.

Next

Ik heb geen vrienden meer

ik heb geen vrienden meer

Ikke, Best lastig, je hebt heel erg je best gedaan misschien wel iets te veel. Ook groeien we steeds meer uit elkaar wat ik erg jammer vind. We hebben allemaal drukke levens dus is het schipperen en je momentjes pakken. Mijn jeugd ging gepaard met gepest worden. Heeft iemand tips voor mij? Reactie infoteur, 02-05-2017 Contact vinden begint vaak met contact aanbieden.

Next

Ik heb geen (echte) vrienden

ik heb geen vrienden meer

Nu kijk ik er als volwassene anders tegenaan: het was pesten of gepest worden — hoe erg het voor mij ook was, ergens begrijp ik de keuze van mijn voormalige vriendinnetjes dus wel. Helaas mis ik dus wel ontzettend het warme intieme contact met een vrouw, goede liefdevolle seks en gezelligheid. Dit is misschien nog wel de meest onderschatte manier om mensen te leren kennen! Een workshop is meestal een dag of dagdeel. Na een tijdje was het zo erg opgelopen dat mensen mij gewoon in een cirkel zouden vast houden en proberen te slaan en schoppen. Er zijn minder verplichtingen, minder afspraken, minder confrontaties en minder belemmeringen.

Next