Relatie opgeven of doorgaan. Relatie vol twijfels: doorgaan of dumpen? 2019-01-19

Relatie opgeven of doorgaan Rating: 5,3/10 1921 reviews

Afvallen week 3

relatie opgeven of doorgaan

En ik ben het met je eens dat een emotionele affaire misschien nog wel bedreigender is dan een fysieke affaire, puur om de seks. Er is een vertrouwensbreuk ontstaan. Verder drinkt hij behoorlijk veel 5-9 eenheden per dag per week en daar maak ik me soms best zorgen over. Mijzelf voor ogen houden dat ik goed genoeg ben. Welke overeenkomsten zijn er tussen de situatie toen en de situatie nu? Je hebt na al die tijd samen echt genoeg feiten om een realistische keuze te maken.

Next

Een beginnende relatie: wanneer stoppen en wanneer doorgaan?

relatie opgeven of doorgaan

En als je besluit om verder te gaan met deze man… …zorg dan op zijn minst dat hij smoorverliefd op je wordt. Ik ben bang dat je weinig kunt doen, behalve met haar praten. In dit geval geldt: de meeste stemmen gelden. Toen mijn vriend en ik elkaar bijna zolang kenden, zeiden vriendinnen: ga je koffers maar vast pakken. Toewijding Onder toewijding valt het engagement om voor de relatie te gaan.

Next

Een beginnende relatie: wanneer stoppen en wanneer doorgaan?

relatie opgeven of doorgaan

De ene dag wil ik van alles ondernemen en de volgende geraak ik mijn bed niet uit. Ik weet niet of hij contact bleef houden met de vrouw in kwestie, maar ik bleef angst houden voor elke andere dame met wie hij in contact kwam. De reden is niet inhoudelijk, maar praktisch. Bij mij is het zo dat ik geëmigreerd ben voor de liefde en ten tweede ik het land mooi en zonnig vind! Misschien is deze weg niet zo makkelijk en jaagt hij je angst aan, maar hij bestaat wel degelijk. Veel succes gewenst, Maria Ramon, 12-09-2012 12:39 4 Mijn vriendin en ik zijn nu bijna 3 jaar samen en wonen 2 jaar samen. Je hebt minder samen opgebouwd.

Next

Het opgeven of doorgaan

relatie opgeven of doorgaan

Ik heb het nog wel 4 jaar geprobeerd, maar het vertrouwen in hem was teveel beschadigd en kon ik niet herstellen. Ondertiteling van deze situatieschets: dit is een typisch voorbeeld van de eerste dip in je relatie. Het dilemma tussen vechten of loslaten wordt dus gecreëerd door het verschil tussen verstand en gevoel. Maar tot heden is er nog niks veranderd. Hoe kan hij afstand nemen als ze dagelijks samenwerken. Je zoekt en je zoekt. Al met al heb jij het meeste te winnen en te verliezen als je gaat kiezen om al dan niet door te gaan met je vriend.

Next

Opgeven of doorgaan?

relatie opgeven of doorgaan

Wees dus voorzichtig in het trekken van conclusies, en zie het meer als onderdeel van je onderzoek Wat je in ieder geval niet moet doen, is het uitmaken op basis van 1 of 2 signalen. Van al dat twijfelen word ik niet echt gelukkig. Het merendeel van de negatieve punten had ik nog nooit eerder gehoord. Maar wat als zij merken dat hun ouders niet gelukkig met elkaar zijn? Kortom, alles overziende lijkt mij dit vooralsnog een heilloze weg. Inmiddels was mij vorige relatie van 5 jaar al een poosje uit. Als er tussen stellen ruzie is, kan er hoop zijn. Ik heb een vervelende eigenschap en dat is opgeven.


Next

Opgeven of doorgaan?

relatie opgeven of doorgaan

Als ik de rust en privacy heb om verder te lezen ga ik dat zeker doen. Alleen dat kan ik dus niet als ik me de hele tijd zo raar voel of snel bij hem in paniek raak. Ga na wat het beste is voor jezelf en je kinderen! Kun je over de dingen die je schetst heenkomen? Een gevoel van niets meer te verliezen hebben. Dan heb je een goede keuze. En zelfs een zekere nuchterheid, die haaks staat op het 'onderste uit de kan' gevoel dat bladen, films enzovoorts bij je oproepen. En dat je behoeftes veranderen.

Next

Tot hoever moet je gaan na ontrouw....

relatie opgeven of doorgaan

Uiteindelijk heb ik de scheiding erdoor gedrukt. Dan leer je elkaar kennen en ga je elkaar begrijpen. Ja, een scheiding is niet niks, maar een moeder in overlevingsstand is ook niet goed. Hij is op een ander. Hij heeft nooit een goed voorbeeld gehad. Een verslaafde partner is niet per definitie de beste vader voor je kind, om het zacht uit te drukken.

Next

Als je twijfelt over je nieuwe relatie: stoppen of doorgaan?

relatie opgeven of doorgaan

Ze stelt steeds meer eisen en wordt boos als hij geen tijd voor haar kan vrijmaken. Als ik nu mijn problemen vertel, lijkt hij wel te luisteren, maar volgt er geen duidelijke reactie. Wat de uitkomst ook moge zijn, ik heb het dan in ieder geval geprobeerd. Didi, 03-10-2012 16:46 5 Beste Maria, Mijn vriend en ik zijn een jaar samen, en zijn na een half jaar al gaan samenwonen. Maar nu ik dat ook echt aan het plannen ben, laat ze ineens veel minder horen. Maar in de praktijk bleek dit echt anders. Soms denk ik dat we te verschillend zijn.

Next