Zara københavn strøget. Strøget 2019-01-18

Zara københavn strøget Rating: 4,2/10 1322 reviews

Vimmelskaftet 30, København

zara københavn strøget

Zara is one of the largest international fashion companies. Bilister dyttede med hornet fra sidegader for at markere deres utilfredshed, selv om begivenheden var velbesøgt og præget af dans og musik. Her ligger stormagasinet med talrige eksklusive luksusbrands som anker på Amagertorv, der går direkte over i Vimmelskaftet. The stylish architecture offers great photo opportunities, and there are many chances to catch the city's skyline peeking between the buildings. At some point during your stay in the city, you will without a doubt end of here.

Next

Zara Home

zara københavn strøget

We will provide you with the best professional service. Strøget is most famous for shopping. Hurtigt bliver du en del af et super sammenhold, hvor vi sørger for, at du bliver godt klædt på til at hjælpe vores kunder og inden du har set dig om, har kunderne lært dig og dit gode humør at kende. Butikker på den østlige del af gaden var særligt imod ændringen, og de forsøgte at få projektet begrænset til dens vestlige del, som var domineret af kroer og biografer på dette tidspunkt. The Royal Danish Theater can be found at the east end of Strøget at Kongens Nytorv which leads onto the Nyhavn area with its colorful buildings and restaurants - the perfect place to re-fuel after a day of shopping. Big international brands like Prada, Max Mara, Louis Vuitton, Mulberry, Hermès and Boss are represented at the end of the street facing up to Kongens Nytorv. Din hverdag er varieret og ikke to dage er ens.

Next

Vimmelskaftet 30, København

zara københavn strøget

. Herremode, damemode, skønhedspleje, skobutikker, kultur, hightech eller legetøjsbutikker: alle dine foretrukne butikker er samlet i vores Hos Field's. Som leder i butikken, har du ansvaret for at vores medarbejdere er klædt godt på til opgaven i det daglige, og at butikken fremstår salgsklar og indbydende, så kunderne altid får en god oplevelse hos os. Dit primære fokus bliver at sørge for en optimal kundeservice og opbygge en tæt kontakt til nuværende og potentielle kunder, så kunden altid går ud af døren med en god og positiv oplevelse — og kommer igen. Se vores udvalg af restauranter. I 1919 blev driften overtaget af , der gav linjen nr. Som kundeservicemedarbejder får du en travl og udfordrende hverdag, hvor din vigtigste opgave er kundebetjening.

Next

Butikkernes åbningstider i København

zara københavn strøget

Vi har ærlig talt lidt svært ved at få armene ned her på redaktionen. Du får et alsidigt og spændende job. Første gang, man kender navnet Vimmelskaftet, er i. Vi er en travl butik med dygtige medarbejdere, der trives i en butik med masser af dynamik og som står klar til at hjælpe vores mange kunder. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Vi har sat dagen af til massiv shopping, og teltet er rejst til at ligge i kø. Strøget is Copenhagen's aorta and one of Europe's longest pedestrian streets with a wealth of shops, from budget-friendly chains to some of the world's most expensive brands.

Next

Vimmelskaftet 32

zara københavn strøget

Som det fremgår ovenfor, har de gader der udgør Strøget en aldersforskel på flere hundrede år. Når butikschefen er fraværende, er du ansvarlig for ledelse og drift af butikken. Dine arbejdsopgaver vil desuden bl. I løbet af din 2-årige trainee-periode bliver du faglært salgsassistent og du tager 2 ledelsesfag på akademiniveau. Arkitekt har forsket om den nye gågades effekter siden 1962. Før da kaldte man det for Ruten eller Routen.

Next

Butikkernes åbningstider i København

zara københavn strøget

Hvis ja, så er du måske vores nye kundeservicemedarbejder. Strøget er hverken den første eller længste gågade i verden; Strøget var verdens længste gågade, da den åbnede i 1962, men den er senere blevet overhalet, blandt andet af Rue Sainte Catherine i. Med SuperBrugsens stærke lokale forankring, er din kontakt med kunderne særdeles vigtig. You can find out more information or how to configure the settings. Den er en del af og ligger mellem og. Jobbet som souschef er en blanding mellem daglige praktiske opgaver i butikken, ledelse og kundeservice. This will make it even easier for you to visit us.

Next

Vimmelskaftet 30, København

zara københavn strøget

The many cafés and restaurants along Strøget prove great places to sit and watch the fashionistas, buskers, tourists and locals pass by. Du har sandsynligvis allerede været i en tilsvarende stilling i branchen og kan med din erfaring bidrage til teamet. Du skal derfor trives i et serviceminded job og samtidig løse de administrative opgaver, som følger med en udlejning eller reparation. Læs også: Alle de interiør- og designglade Zara-fans kan med fordel sætte kurs mod København d. Amagertorv blev gendannet i 1993 og selve pladsen blev sammensat i et mønster af granit, designet af kunstneren. Der er få minutters gang til byens S-togs- og Metro-stationer, og i 2019 åbner en ny metrostation 400 meter fra ejendommen.

Next

Ledige job

zara københavn strøget

Jan Gehl mener at Strøget nu har opnået sin fulde kapacitet, med sin bredde på 10-12 meter giver den plads til omkring 145 personer per minut. Du indgår i et team på syv medarbejdere og får reference til salgschefen for værktøj. Vil du på vilde skoleophold, der rykker dine grænser og giver dig venner for livet? Under dit besøg i København, kan du næsten ikke undgå at havne på Strøget på et eller andet tidspunkt. Det er efterhånden længe siden, at den spanske modegigant Zara indtog København med en række high street-butikker, og for nylig har forretningen på Strøget fået en kæmpe make-over, så den nu er endnu mere indbydende end tidligere. We have updated the information about the use of your personal data contained in our Privacy Policy, which we invite you to read We use our own and third party cookies in order to improve your experience and our services, by analysing browsing activity on our website.

Next